Новини

“Бацька” злякався? Лукашенко змусив силовиків вибачатися перед білоруським народом

Олександр Лукашенко намагається загрібати жар чужими руками спочатку  він  змусив  вибачатися перед людьми главу МВС, тепер до білорусів звернулася глава нижньої палати Парламенту.

Схоже, що вперше за час свого президентства Лукашенко злякався. Не людей – на них йому плювати. “Бацька” злякавя втратити владу і контроль над ними. Про це свідчать останні дії керівництва країни, – передає Znaj.ua.

У четвер, 13 серпня, який став четвертим днем протистоянь білоруського народу тиранії Лукашенка, глава МВС Білорусі Юрій Караєв раптом вирішив вибачитися перед побитим громадянами.

І хоча вибачення стосувались лише тих, які “випадково потрапили під роздачу”, навряд чи без погодження з Лукашенком Караєв зробив би таку публічну заяву.

“Перед тими, хто опинився поруч і не пішов вчасно і не встиг вчасно відскочити. Перед цими людьми, яким дісталося, за це, як зараз кажуть, насильство я, як командир, як начальник хочу відповідальність взяти на себе, повинен взяти на себе. Вибачитися чисто по-людськи перед цими людьми “, – сказав Караєв в  ефірі телеканалу ОНТ.

Через пару годин після заяви Караєва, до людей звернуласяглава нижньої палати Парламенту Наталія Кочанова і заявила, що Лукашенко ніби-то доручив розібратися з масовими затриманнями учасників акцій протесту.

Президент почув думку трудових колективів і доручиврозібратися з усіма фактами затримань. Нам не потрібна бійка. Чи потрібна  війна”.  Наталія  Кочанова.

Leave a Comment