Новини

У день народження підпалив дружину

Як стало відомо, у Калинівці, що на Вінниччині, поліцейські затримали чоловіка, який через ревнощі облив дружину спиртом і підпалив її. Потерпіла наразі перебуває в лікарні у важкому стані.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області, 49-річного калинівчанина працівники поліції затримали 8 серпня.

Зазначено, що близько 1:30 ночі до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію у важкому стані 48-річної мешканки міста Калинівка з опіками тіла 80%.

Т.в.о. начальника Калинівського відділу поліції Андрій Наконечний розповів, що за підозрою у вчиненні злочину працівники поліції за місцем проживання затримали чоловіка потерпілої.

З’ясувалося, що під час святкування дня народження дружини між подружжям на ґрунті ревнощів виник конфлікт.

“Чоловік взяв зі столу пляшку спирту, облив дружину та підпалив. На момент вчинення злочину зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння” – йдеться у повідомленні.

Потерпілу у важкому стані госпіталізували до лікарні. Чоловіка затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України: замах на умисне вбивство. За таке правопорушення затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Leave a Comment