Волинь Новини

Дружина-мільйонерка, кілограм золота та дві квартири: що у декларації депутата Луцькради Сергія Були

Депутат Луцької міської ради, екс-ляшківець, а нині позафракційний Сергій Була, працює у ломбарді, коли його дружина отримує мільйони від заняття підприємницькою діяльністю, – повідомляє Волинь UA.

Про це свідчать дані з декларації депутата.

Задекларував Сергій Була дві квартири, одна на 103,2 метри квадратних  – у власності дружини Стецюк Ірини, друга на 71,4 метри квадратних – спільна сумісна власність.

У декларації також вказане цінне майно, а саме ювелірні вироби дружини. В описі йдеться про те, що вага ювілірних виборів становить 1 кілограм, вартістю 300 000 гривень.

Проте, багатство дружини депутата на цьому не закінчується, адже Стецюк Ірина ще має автомобіль “Шкода Октавіа” 2008 року випуску. А дохід від зайняття підприємницькою діяльністю дружини депутата становить 1 мільйон 496 тисяч гривень, заробітна плата за сумісництвом 27 тисяч гривень та за основним місцем роботи – 23 тисячі 289 гривень.

Сам же депутат Сергій Була працює у  ПТ ломбард “Добробут”, адже за основним місцем роботи він заробив 45 тисяч гривень, а також 24 тисячі гривень за сумісництвом у пп “Укрбізнесінвест”. І того у 2019 році Сергій Була офіційно заробив 69 тисяч гривень.

Саме “Укрбізнесінвест”  зводить на пр-ті Соборності, 22б багатоквартирний будинок “Візаві”,  з попередньою назвою “Егоїст”.

Зберігає депутат готівкою 15 800 євро, 37 тисяч доларів та 630 тисяч гривень, а дружина, в свою чергу, зберігає 1 мільйон 700 тисяч гривень та 23 тисячі доларів.

Отож у минулому році депутат Сергій Була заробив 69 тисяч гривень, а його дружина півтора мільйони гривень. Мабуть весь свій час народний обранець присвячує громаді, тому заробляти гроші для утримання сім’ї покладено на плечі дружини.

Leave a Comment