Важливо Волинь Новини

Недопад та Поліщук продовжують проводити зустрічі з лучанами на рахунок ІТП

Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський зустрілися з мешканцями будинків на вулиці Чорновола, 2а, 2б, 2в, 4.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що цьогоріч розпочато встановлення ІТП у багатоквартирних будинках у рамках проєкту «Модернізація системи централізованого теплопостачання міста Луцька», який реалізується Луцькою міською радою, ДКП «Луцьктепло» та ЄБРР.

«Цьогоріч ми встановимо 100, а ще 154 — наступного року. Це дасть можливість мешканцям економити кошти на послузі теплопостачання. У будинках, де ОСББ за власні кошти встановило ІТП, є гарні показники економії. Орієнтовно люди платять на 30% менше, ніж до того, як у них його встановили. Крім того, ми встановлюємо балансувальні клапани. Вони роблять так, що теплоносій подається в квартири максимально рівномірно від першого до останнього поверхів.», – повідомив радник.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад звернувся до мешканців з проханням зменшити існуючу заборгованість перед теплопостачальним підприємством.

«Всі кошти, які ми виділяємо на підтримку нашого комунального підприємства, нам потрібно забирати з ремонту дворів, доріг та іншого, що зробило б наше місто комфортнішим», – зазначив він.

Також він наголосив, що зекономлені на опалені кошти мешканці можуть спрямувати на термомодернізацію будинку, ремонт даху чи внутрішньобудинкових мереж.

 

 

Leave a Comment