Важливо Волинь Новини

Сергій Яручик повідомив чи збирається балотуватись на мера Луцька

Сергій Яручик повідомив, що хоче спочатку реалізувати себе саме в громаді.

Про це він повідомив в інтерв’ю виданню Волинь24.

Сергій Яручик – голова найбагатшої об’єднаної територіальної громади на Волині, а саме голова Боратинської сільської ради.

Прізвище Яручик відоме не тільки в Боратинській ОТГ, але й в Луцьку. Рідний брат голови громади Микола Яручик має бізнес у Луцьку та є депутатом Луцької міської ради. Не секрет, що братів Яручиків часто плутають, а тому журналісти поцікавилися, чи не планує часом Сергій Олександрович балотуватися на міського голову Луцька.

«Ні, я житель Боратинської громади. Мені люди довірили. Наскільки будуть довіряти, скільки я буду працювати саме в громаді. Мені тут подобається, мені тут комфортно, я бачу проблеми, шляхи їхнього рішення. Я думаю, що буде хороша команда депутатського корпусу, ми зможемо ще дуже багато зробити тут. Ми ще не реалізували себе до кінця, у нас є дуже багато перспектив. Я думаю, що села приобласних центрів повинні також конкурувати з обласними центрами. Але не треба нікого копіювати, щось повторювати, бо ми – єдине ціле. І жителі що міста, що села – це прості люди, які повинні користуватися благами що в селі, що в місті. Я так це бачу», – сказав голова Боратинської ОТГ.

Leave a Comment