Новини

Готелі у Луцьку працюють, але десятки туристів через карантин скасували бронювання

Через те, що Луцьк від 3 серпня опинився у “червоній” епідеміологічній зоні готелі та хостели зазнали фінансових втрат. Десятки туристів скасували попередні бронювання на проживання, – розповіла Суспільному менеджерка одного з готелів Ірина Каліщук, – повідомляє Суспільне.

Відучора, згідно з рішенням державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій хостели та готелі у Луцьку мали б зачинитися. Через оскарження Луцькрадою рішення комісії більшість закладів відпочинку та громадського харчування продовжують працювати.

В одному з готелів Луцька сьогодні очікували на приїзд спортсменів-легкоатлетів, але змагання скасували. “Усі бронювання, які були – скасовані, бо люди не можуть добратися. Був заброньований майже весь готель, але броні зняті”, – каже менеджерка готелю Ірина Каліщук.

В управлінні туризму Луцька кажуть: щороку обласний центр відвідує майже 150 тисяч туристів. Від початку карантину їх значно менше. “У мене не замовкав телефон вчора, бо дзвонили з інших міст, туроператори, які запланували подорожі груп на цей тиждень. І не знали, що робити”, – каже начальниця управління туризму Катерина Теліпська.

Leave a Comment