Важливо Волинь Новини

На Волині спростували інформацію про переповнені відділення хворими на COVID-19

У Волинській обласній клінічній лікарні та обласній інфекційній лікарні спростували інформацію про те, що відділення у медзакладах буцімто переповнені хворими.

Про це повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини очільник обласної клінічної лікарні Олександр Дудар, в інфекційному відділенні №2 загалом є 48 ліжко-місць, там зараз перебуває 30 хворих. В інфекційному відділенні №3 – 46 ліжок, з яких зайнято 21. У реанімації – 12 ліжок, там знаходиться 6 хворих. На апаратах штучної вентиляції легень хворих в реанімації немає.

Медичний директор з лікувальної роботи ВОКЛ Микола Юрко розповів, що інфекційний госпіталь працює в штатному режимі, критичної ситуації не спостерігається.

Не спостерігається критичного заповнення хворими і в обласній інфекційній лікарні. В коментарі ІА Волинські Новини очільник лікарні Руслан Морочковський повідомив, що в лікарні передбачено 121 ліжко-місце для хворих на коронавірус, станом на 4 серпня тут перебуває 67 хворих на COVID, ще 29 осіб – під підозрою.

Leave a Comment