Новини

Українську модель жорстоко відлупцювали на турецькому курорті (ФОТО)

Відповідний допис та фото на своїй сторінці в Instagram опублікувала Дарія Кирилюк, повідомляє Радіотрек.

“На нас напала служба безпеки пляжу Момо (Чешме, Туреччина). Чотири дівчини були побиті по обличчю (включно зі мною),  хлопці також дуже постраждали” – зазначила потерпіла.

Пізніше Кирилюк додала, що охорона намагається представити справу так, ніби модель вдарив її хлопець, а охоронці, навпаки, намагалися захистити дівчину. Також вона зазначила, що розташований на пляжі нічний клуб не хоче надавати поліції записи з камер спостереження.

На ситуацію вже відреагували в уряді Туреччини. Міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой у своєму Twitter написав:

“Я засуджую жахливий напад у Чешме в п’ятницю ввечері, цього не мало статится в туристичній зоні, особливо проти жінки” – додав міністр.

До слова, Кирилюк народилася в Україні. Модельну кар’єру розпочала у 18 років у США, також працювала в Італії, Франції, Німеччині. Модель заснувала і просуває власний бренд Green Vibes з виробництва екологічних товарів на заміну шкідливих для природи аналогів, зокрема пластикових пакетів, соломинок для напоїв тощо. 

 

Leave a Comment