Важливо Волинь Новини

Лікарі з Ковеля рятують життя пацієнтів з усіх куточків України і навіть закордону.

Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання зажило авторитету транспологічного центру України. 

Генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер відзначив, що це стало можливим завдяки сучасній техніці, які є наявною в закладі та безпосередньо медичному персоналу, який виконує свою роботу на високому рівні.

Нещодавно було проведено ряд важких операцій, після яких про лікарів з Волині заговорили на всю Україну.

Пацієнти також великою вдячністю відзначають професіоналізм та відношення працівників центру.

«Лікувався в різних медичних закладах України, але такого відношення починаючи від директора закінчуючи санітаром – такого відношення ніде ще не було», – повідомив пацієнт Андрій, який переніс операцію на серці.

40-річний Ігор з Любомльського району, також вдячний медикам центру за можливість повноцінно жити.

«В мене було прискорене було серцебиття, терпли руки й ноги, тому звернувсь до лікарів. Виявилось, що в мене погано працює серцевий клапан, мені допомогла операція і дякуючи лікарям все добре вийшло», – світившись від щастя говорить чоловік.

Ковельські лікарі готові надати допомогу тим, хто її потребує. На майбутнє, заклад не буде зупинятися на досягненому і керівництво вже активно планує залучати спонсорів в розбудову медичного центру.

Центр кардіохірургії Ковельского міськрайонного територіального медичного об’єднання працює на повну потужність. І дарує можливість жити, тим пацієнтам, для яких операція на серці є шансом.

 

Leave a Comment