Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області провело перевірки закладів в період карантину. Перевірки показали, що 20 % усіх підприємств мають певні порушення протиепідемічних вимог в умовах карантину.
Про це інформують на сайті Держпродспоживслужби.
З моменту запровадження Урядом карантину на всій території України, в тому числі на Волині, спеціалістами Держпродспоживслужби області спільно з представниками Національної поліції, органами місцевого самоврядування та виконавчої влади на місцях проведено 14329 перевірок (обстежень) закладів, діяльність яких дозволена в період карантину.
Протягом 28-29 липня ц.р. проведено 217 перевірок (обстежень) об’єктів, в тому числі закладів громадського харчування – 12, об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 129, об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 47, агропродовольчих ринків – 6, закладів дошкільної освіти – 6, інших – 17.
На 44 (20%) об’єктах встановлено порушення протиепідемічних вимог.
На підставі виявлених недоліків складено 42 протоколи про адміністративне правопорушення та 2 приписи (рекомендації) про усунення порушень.