Важливо Волинь Новини

Пустовіт здивований рішенням віднести Луцьк до “червоної” епідеміологічної зони

31 липня державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій віднесла Луцьк до “червоної” епідеміологічної зони. З 3 серпня Луцькрада мала б зачинити ДНЗ, ресторани і припинити рух громадського транспорту.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт прокоментував рішення державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Суспільному.

“Це рішення нас здивувало”, – розповів виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт. З його слів, станом на 1 серпня влада міста не збирається зачиняти дошкільні заклади, кафе та зупиняти роботу громадського транспорту.

“Ми не розуміємо, чому саме Луцьк, а не Рівне, Івано-Франківськ, Одеса – де показники набагато гірші ніж у нас? Напевне МОЗ має якось аргументувати таке своє рішення. Я не бачу підстав зупиняти транспорт”, – каже очільник Луцькради.

З його слів, напередодні у соцмережах провели опитування. 99% опитаних – проти посилення карантину.

Остаточне рішення, щодо посилення карантину в місті, Луцькрада озвучить 3 серпня. Тоді відбудеться сесія. “Хоча, вже сьогодні я знаю позицію депутатів. Вона така ж, як і в мене”, – сказав Пустовіт.

З його слів представники бізнесу, вже попередили, що відстоюватимуть подальшу роботу закладів громадського харчування у Луцьку.

Leave a Comment