Новини

Скандальне “бомбардування” Зеленського скасовується: що насправді сказав президент

Президент України Володимир Зеленський під час відвідування у Києві дитячої лікарні “Охматдит” вирішив, ймовірно, спародіювати чи то попередників, чи то типових політиків та нарвався на критику.

Так, мова йде про його фразу: “Літаки летять, будемо всіх бомбить”, яка вже розлетілася мережею та стала крилатою, – передає Znaj.ua

Варто зауважити, що вже другий день деякі ЗМІ поширюють відрізок, де президент обіцяє всіх розбомбити на новому літаку. Щоправда, як з’ясувалося, український лідер мав зовсім інше на увазі, і дана фраза є вирваною з контексту.

“Всі дуже люблять цифри: “До Дня захисту дітей ми повинні відкрити щось грандіозне, щоби всі журналісти вийшли і аплодували, — які молодці, президент, міністерство, до цього дня вони це зробили”. А там десь замажте, потім допрацюють. “До дня незалежності ми повинні зробити новий літак і показати всім, які ми сильні — літаки летять, будемо всіх бомбить”, – сказав президент.

Ось повне відео із виступом Зеленського в Охматдиті. Нашуміла заява починається на 17:20. І вже з повного відео зрозуміло, що президент іронізує.

Але реакція не забарилася. “Пародію” Зеленського не зрозуміли, вирвали з контексту та почали з неї кепкувати. Не лише користувачі інтернету відреагували на дивний уривок: також його прокоментували колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян та видання журналіста Романа Скрипіна.

Leave a Comment