Важливо Волинь Новини

Ігор Палиця: «У “За майбутнє” йде багато порядних людей, навіть з колишньої Партії регіонів»

Україні слід завершити реформу децентралізації, але повноваження варто передати органам місцевого самоврядування.

Про це під час пресконференції в УНІАН 30 липня наголосили лідер партії “За майбутнє” Ігор Палиця та міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, який нещодавно приєднався до політсили, – передає ІА “Волинські новини”.

У цю партію, за словами Ігоря Палиці, нині йде багато порядних чесних людей із різних партій, навіть з колишньої Партії регіонів, адже їх свого часу примусово заганяли в провладні партії. Більше того, йдуть також несправедливо люстровані професіонали, яких під вивіскою закону про люстрацію позбулися у різних відомствах. Головний критерій для вступу – люди мають бути чесними і порядними. Ігор Палиця наголосив, що партію будують, орієнтуючись на регіони України, на міста, на ОТГ.

“Хто був досвідченим управлінцем, хто знає, що робити, ми об’єдналися, прийшов час Україні підніматися з руїн. За Україну треба терміново боротися. Тому ми вирішили створити партію “За майбутнє”. Ми будемо захищати економіку України, захищати український бізнес, українські міста, села, обласні ради, – заявив Ігор Палиця.

Leave a Comment