Новини

Українська телеведуча задекларувала понад 260 млн грн доходу

На другому місці футболіст – 24,5 млн грн, на третьому – співак (15,3 млн грн)

Українські зірки естради, музиканти, шоумени, популярні ведучі і спортсмени задекларували доходи, отримані 2019 року, на загальну суму майже 766 млн грн.

Про це 28 липня повідомляє пресслужба Державної податкової служби.

Як зазначили в податковій, переважна частина відомих людей, які займаються артистичною та мистецькою діяльністю, зареєстровані в межах такої діяльності приватними підприємцями, проте законодавством передбачено випадки, коли і вони подають декларації про майновий стан і доходи.

Публічні особи за підсумками минулого року задекларували до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі понад 56 млн грн, військового збору – майже 7 млн грн.

Найбільшу суму доходів зареєструвала телевізійна ведуча – 261,6 млн грн. На другому місці футболіст – 24,5 млн грн, на третьому – співак (15,3 млн грн).

У пресслужбі податкової не назвали прізвище телеведучої, пославшись на Податковий кодекс.  Однак мова, швидше за все, йде про Оксану Марченко, дружину народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, пише РБК-Україна.

Її чоловік – народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя« Віктор Медведчук – у своїй декларації вказав, що Марченко отримала 258,7 млн грн дивідендів від кіпрської компанії Tumillon Investments та ще 2,9 млн грн від продажу нерухомості.

Leave a Comment