Новини

Суд ухвалив нове рішення щодо жінки, яка відрізала голову доньці

Київський районний суд Харкова продовжив тримання під вартою 38-річній жінці, яку підозрюють у жорстокому вбивстві 13-річної доньки, ще на два місяці. 

Про це повідомив прессекретар прокурора Харківської області Дмитро Чубенко, передає “УНН”.

На питання, чи продовжив суд тримання під вартою 38-річної жінки, яку підозрюють у вбивстві 13-річної доньки, ще на два місяці, Чубенко відповів: “Так”.

Також за його словами, судово-психіатрична експертиза стану заарештованої ще не завершена.

Нагадаємо, неадекватну оголену жінку з пакетом, в якому лежала людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 у Харкові. Вона кидалася на поліцейських. У її затриманні брали участь чотири екіпажі поліції.

Як виявилося, що голова, яка була в пакеті, належить її дочці-підлітку Христині. Безголове тіло дівчинки виявив її дядько і заявив в поліцію. Вбивця – 38-річна мешканка села Подвірки Тетяна П’янова.

За фактом вбивства дитини поліцейські Харківщині відкрили кримінальне провадження. За вчинення страшного злочину затримана мати 13-річної дівчинки.

Жінку взяли під варту.

Додамо, що раніше жінці, яку підозрюють у вбивстві своєї 13-річної доньки, будуть призначати психіатричну експертизу, наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Leave a Comment