Важливо Волинь Новини

Пустовіт попри протести підприємців та атовців заявив про перенесення Центрального ринку

Секретар міськради Григорій Пустовіт прокоментував протест ветеранів АТО та підприємців Центрального ринку, які два дні поспіль пікетували мерію.

Про це він сказав у середу, 29 липня, на сесії Луцької міської ради.

Зазначимо, вчора ветерани АТО та підприємці Центрального ринку пікетували міську раду. Вони вимагали вибачення від Ігоря Поліщука та Юлії Сиротинської, які назвали ветеранів АТО тітушками та розформувати муніципальну варту Луцька, яка виконує протиправні накази окремих чиновників Луцькради.

Сьогодні вкінці засідання сесії Пустовіт прокоментував протест і висловився в сторону атовців та підприємців.

“Сталося те, що сталося. До атовців у мене питання жодного немає. Але разом із ними поприходили підприємці, які вели себе просто дико, які матюкалися, на кожному кроці кричали, що вони є громадою нашого міста. Це все було – один суцільний мат, образи, прокльони. Я розумію, що люди втрачають свої робочі місця, так буває. Це рішення міської ради – ринок буде перенесено. Я категорично проти, аби хтось ображав атовців, але я також категорично проти, аби хтось ображав будь-якусь людину нашого міста”, – виступив Пустовіт.

Секретар Луцької міської ради додав, що йому не сподобався стиль спілкування, який використовували протестуючі до нього. Більше того, він заявив, що підприємці використовують ветеранів АТО у своїх цілях.

Leave a Comment