Новини

Зловили поліцейського на гарячому, загрожує 6 років в’язниці: “Торгував…”

У Державному бюро розслідувань відзвітували про виконану роботу, повідомивши про поліцейського, якого підозрюють у злочині

Зокрема, співробітнику черкаської поліції повідомили про підозру в торгівлі наркотиками, заявили на офіційному сайті Державного бюро розслідувань.

За даними слідства, заступник начальника одного з відділів Управління стратегічних розслідувань ГУ НПУ в Черкаській області протягом червня-липня незаконно купував, зберігав і перепродував наркотики. Слідчі ДБР задокументували ці факти.

Поліцейському інкримінують ч. 2 «наркотичної» ст. 307 Кримінального кодексу. Прокуратура проситиме суд взяти підозрюваного під варту і відсторонити його від посади на час розслідування.

Якщо провину поліцейського доведуть у суді, йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Операцію провели слідчі Головного слідчого управління ДБР при оперативній підтримці черкаського управління СБУ і під процесуальним керівництвом Офісу генерального прокурора.

Також раніше повідомлялося, що офіс генерального прокурора продовжує боротися з корупціонерами у владних і силових структурах.

Зокрема, прокурори спільно з детективами ДБР і поліцейськими викрили трьох посадових осіб митних постів Одеської митниці ДМС на отриманні хабара.

Leave a Comment