Новини

Тримав в ошийнику і бив: чоловік катував знайомого заради грошей

Як стало відомо, у Кривому Розі чоловік дві доби тримав свого знайомого та прив’язі, бив його та вимагав гроші. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Як зазначається, 27-річного потерпілого з власного будинку викрав його приятель. Чоловік зловив його біля під’їзду та змусив сісти до автомобіля, після чого відвіз до власної квартири. У своїй оселі зловмисник надів на знайомого собачий ошийник та прив’язав.

Після цього чоловік протягом двох днів знущався над потерпілим, бив його та вимагав гроші. Крім цього, він відібрав ключі від квартири, куди згодом навідався та викрав цінні речі.

До слова, згодом один із свідків події повідомив про інцидент у поліцію, після чого, 24 липня правоохоронці звільнили потерпілого. На момент виявлення у чоловіка на тілі були численні тілесні ушкодження, з якими його доправили до лікарні.

Крім цього, у квартирі на місці злочину виявили 31-річного зловмисника, який катував постраждалого. Чоловіка затримали та відкрили щодо нього кримінальні провадження за частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), частиною 1 статті 127 (катування) та частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Leave a Comment