Волинь Новини

Померла відома волинська журналістка

Як стало відомо, у Луцьку провели в останню дорогу члена спілки журналістів, ветерана обласного радіо Галину Петрівну Сухомлин.

Про це повідомив у фейсбуці журналіст Василь Федчук.

“З сумом повідомляю колег журналістів ,що ВЧОРА рідні, друзі і телерадійники колишньоі ВОДТРК провели в останню земну дорогу ветерана обласного радіо , члена НСЖУ Галину Петрівну СУХОМЛИН . Починала вона свою творчу стежину в 1965 – му в Ковелі у міськрайонній газеті. Потім життєва стежка привела до Луцька . ТУТ 12 років була кореспондентом – організатором Луцького районного радіо, а потім незмінно 28 років віддано працювала в редакціі Волинського радіо на різних посадах.

Я вдячний ій за скрупульозну роботу з листами слухачів, яких ми отримували 18-20 тисяч за рік, за чуйне шефство над колегами з міських і районних радіоредакцій , за професійну вимогливість на посту заступника головного редактора . Й на заслуженому відпочинку вона активно цікавилася творчістю тих ,хто прийшов нам на зміну , давала ім слушні поради …..

Галина Петрівна разом з іншими ветеранами ще взяла участь у підготовці Книги согадів про 80-річну історію електронного ЗМІ Волинського краю, ювілей якого був 10 травня ц.р. ТІШИТЬ, що вона в числі перших отримала цей примірник, уважно його прочитала й була вдячна колегам за добрі слова на її адресу. ЦЕ додавало ій сил у боротьбі з важкою хворобою . ВІЧНИЙ спочинок наша ГАЛИНА знайшла поруч з могилою свого чоловіка ВОЛОДИМИРА на кладовищі в Гаразджі”–йдеться у дописі.

Leave a Comment