Важливо Волинь Новини

Луцькому терористу обирають запобіжний захід. (НАЖИВО)

У Луцькому міськрайонному суді сьогодні, 23 липня, о 15:00 розпочалося судове засідання з обрання міри запобіжного заходу 44-річному максиму Кривошу, чоловіку, який 21 липня захопив у Луцьку автобус та утримував 13 заручників.

Орієнтовно о 12:00 речниця СБУ Волині Іванна Поліщук повідомила, що слідчі передали суддям клопотання про обрання міри запобіжного заходу Максиму Кривошу. З її слів, правоохоронці наполягають на його триманні під вартою, – передає Суспільне.Волинь.

До початку засідання Максим Кривош відповідав на запитання присутніх у залі журналістів. На прохання судді встати на початку засідання чоловік сказав: “Я вставати перед судом не буду”.

У Луцькому міськрайонному суді сьогодні обирають запобіжний захід 44-річному Максиму Кривошу. Нагадаємо, чоловіка, який 21 липня захопив автобус та взяв у заручники 13 пасажирів, оголошено підозру про вчинення терористичного акту, захоплення та триманні осіб як заручників з погрозою знищення людей, посягання на життя працівника правоохоронного органу, а також про незаконне зберігання зброї та вибухівки.

Gepostet von Суспільне Волинь am Donnerstag, 23. Juli 2020

Нагадаємо, напередодні 22 липня Максиму Кривошу (називає себе Максим Плохой), який 21 липня захопив автобус та 13 заручників, оголосили про підозру повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258, ст. 263ст. 348ст. 147 Кримінального кодексу України. Йдеться про вчинення терористичного акту, захоплення та триманні осіб як заручників з погрозою знищення людей, посягання на життя працівника правоохоронного органу, а також про незаконне зберігання зброї та вибухівки.

Leave a Comment