Важливо Волинь Новини

Поліщук поставив в один ряд дії терориста в Луцьку та підприємців Центрального ринку

Радник Луцького міського голови – Ігор Поліщук лише сьогодні, 22 липня, відреагував на захоплення терористом рейсового автобуса у Луцьку.

Своє бачення проблеми та реакцію він опублікував на своїй сторінці у фейсбук.

У своєму повідомленні радник міського голови Луцька не забув і про Центральний ринок і фактично поставив в один ряд дії терориста і захист своїх законних прав підприємцями Центрального ринку.

…у зв‘язку з вчорашніми подіями є питання, відповіді на які є дуже важливими і від того чи є ці відповіді, та наскільки вони правдиві залежить дуже багато.

 Сьогодні незаконний обіг вогнепальної та іншої зброї залишається надзвичайно високим. Наявність такої зброї є одним з факторів, що дозволяє вчиняти такі дії, як учора. Чи є у правоохоронних органів в Україні план по виведенню величезної кількості зброї з незаконного обігу? До прикладу, сьогодні у т.зв. захисників незаконних контейнерів на Старому ринку згідно з різними повідомленнями та з джерел з їх середовища є незаконна вогнепальна та інша зброя. Ті, хто захищають контейнери відверто демонструють холодну зброю. Чи будуть перевірені ці факти та чи буде належне реагування?, – йдеться у пості радника.

Нагадаємо, правоохоронні органи не повідомляли інформацію про наявність вогнепальної чи іншої зброї у підприємців та ветеранів АТО, які захищають Центральний ринок від знесення місцевою владою Луцька.

Раніше, Ігор Поліщук на сесії Луцькради ветеранів АТО, які підтримали підприємців, назвав “тітушками”.

Leave a Comment