Волинь Новини

На Волині – нове шахрайство: 140 гривень за чистий аркуш паперу

Шацькі поліцейські застерігають жителів району від нового виду шахрайства.

Про це йдеться на сторінці Шацького відділення поліції у фейсбуці.

Поліцейські виявили непоодинокі випадки нового виду шахрайських дій. Так, 17 липня до Шацького відділення поліції житель Шацького району повідомив про те, що невідома особа на його ім’я у поштове відділення надіслала «цінний» лист, отримавши який після сплати вартості в сумі 139 гривень, виявив чистий лист паперу.

Поліцейські встановили, що лист надіслала невстановлена особа (відправник) на ім’я заявника (отримувача), в якому був чистий аркуш паперу, оцінивши його загальну вартість у 139,43 гривні.

Абонент, номер телефону якого вказано в реквізитах відправника, не відповідає. За вказаним фактом проводять подальшу перевірку.

У зв’язку з карантинними обмеженнями, які діють на території України та Волинської області зокрема, збільшились обсяги здійснення покупок товарів через мережу Інтернет.

Тому поліцейські закликають громадян бути пильними та, в разі володіння інформацією про надходження на Ваше ім’я або адресу листа, бандеролі чи посилки від невідомої особи, в обов’язковому порядку перевіряти усю наявну інформацію про відправника, а також ні в якому разі не здійснювати оплату товару без попереднього його огляду та перевірки відповідності замовлення.

Leave a Comment