Волинь Новини

Під Луцьком встановлюють металеве бар’єрне огородження. (ВІДЕО)

На відновленій ділянці Княгининок – Прилуцьке автомобільної дороги М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест), де триває поточний середній ремонт, наближаються до завершення роботи з влаштування металевого оцинковано бар’єрного огородження.

На сьогодні його встановлено понад 8 км із запланованих 10,5 км, – повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області

Ці елементи облаштування автомобільних доріг призначені для запобігання змушених з’їздів транспортних засобів на небезпечних ділянках дороги, з мостів, шляхопроводів, а також зіткнень із зустрічними транспортними засобами і наїздів на масивні перешкоди і споруди.

Найближчим часом на цій ділянці автошляху М-19 з’явиться дорожня розмітка.

Встановлення бар'єрного огородження на автошляху М-19, Волинська область

Автошлях М-19 на об’їзді Луцька стає безпечнішимНа відновленій ділянці Княгининок – Прилуцьке автомобільної дороги М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест), де триває поточний середній ремонт, наближаються до завершення роботи з влаштування металевого оцинковано бар’єрного огородження. На сьогодні його встановлено понад 8 км із запланованих 10,5 км.Ці елементи облаштування автомобільних доріг призначені для запобігання змушених з'їздів транспортних засобів на небезпечних ділянках дороги, з мостів, шляхопроводів, а також зіткнень із зустрічними транспортними засобами і наїздів на масивні перешкоди і споруди. Найближчим часом на цій ділянці автошляху М-19 з’явиться дорожня розмітка.Будьте максимально уважними, обережними та відповідальними в місцях проведення дорожніх робіт!

Gepostet von Служба автомобільних доріг у Волинській області am Freitag, 17. Juli 2020

Leave a Comment