Волинь Новини

Волинському патрульному, учаснику смертельної ДТП, повідомили про підозру

Волинському патрульному, який був за кермом під час аварії, у якій загинув його 25-річний колега, повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху.

Про це пише сайт прокуратури Волині, – передає Суспільне.Волинь.

За версією слідства, аварія сталася, через те що кермувальник службової машини заснув за кермом.

Нагадаємо, аварію за участі службового авто патрульних сталася 6 липня о 5:30 ранку. Під час чергування автівка в’їхала у стовп. Обох патрульних з місця ДТП забрала карета швидкої допомоги. Олександра Волошина одразу прооперували та підключили до апарату ШВЛ. Наступного дня, 25-річний Олександр Волошин помер у відділенні реанімації міської клінічної лікарні.

В Управлінні патрульної поліції повідомили, що пояснити причини зіткнення зі стовпом патрульний, який був за кермом не може. Відомо, що патрульний вийшов на чергування у перший день після відпустки. Справу нині розслідує ДБР.

Наразі слідство у кримінальному провадженні ще триває, – повідомляють прокурори. Йдеться про порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). В разі доведення вини, патрульному, який був за кермо загрожує позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Leave a Comment