Важливо Волинь Новини

У Луцьку на підприємстві «Кромберг енд Шуберт» ввели в дію технічне оновлення. (ВІДЕО)

На підприємстві із 100% іноземними інвестиціями «Кромберг енд Шуберт Україна Луцьк» ввели в дію технічне оновлення, яке полегшить роботу працівникам та пришвидшує саму роботу.

Про це повідомляє офіційна сторінка підприємства у фейсбук.

На підприємстві змонтували рухому стрічку, по якій вже виготовлена кабельна мережа транспортується від місця упакування в сумки до місця розфасування в ящики. Раніше працівники виконували цю операцію вручну. Стрічку змонтували кілька тижнів тому і тепер вона повністю виконує покладені на неї функції.

Друге наше нововведення це – маніпулятор, підвісна кран-балка, призначена для переміщення вантажів з підлоги на стелажі, між стелажами і тому подібне. Максимальна висота підйому вантажів становить 2 метри. Вантажопідйомність пристрою налаштовується від 15 до 80 кілограмів. Упакована в сумку кабельна мережа важить від 35 до 50 кілограмів, тому використання маніпулятора значно полегшує роботу працівників, які раніше виконували ці функції вручну. Тепер же працівник лише спрямовує вантаж у потрібному напрямку, всю силову роботу замість нього виконує пристрій.

Нововведення

У нас нововведення!На відео нижче ви бачите рухому стрічку, по якій вже виготовлена кабельна мережа транспортується від місця упакування в сумки до місця розфасування в ящики. Корисне і продуктивне нововведення на підприємстві, адже раніше працівники виконували цю операцію вручну. Стрічку змонтували кілька тижнів тому і тепер вона повністю виконує покладені на неї функції.Друге наше нововведення це – маніпулятор, підвісна кран-балка, призначена для переміщення вантажів з підлоги на стелажі, між стелажами і тому подібне. Максимальна висота підйому вантажів становить 2 метри. Вантажопідйомність пристрою налаштовується від 15 до 80 кілограмів. Упакована в сумку кабельна мережа важить від 35 до 50 кілограмів, тому використання маніпулятора значно полегшує роботу працівників, які раніше виконували ці функції вручну. Тепер же працівник лише спрямовує вантаж у потрібному напрямку, всю силову роботу замість нього виконує пристрій.Дякуємо Вам за хороші відгуки про технічні оновлення на виробництві! Зростаємо разом!#яКроШу

Gepostet von Kromberg&Schubert Lutsk am Donnerstag, 16. Juli 2020

 

Leave a Comment