Волинь Новини

Гузь взявся розсажувати у крісла мерів та голів ОТГ

Після представлення Ігорем Гузем кандидата на посаду Володимир-Волинського міського голови Ігоря Пальонки з’явилася інформація про переймання досвіду командою нардепа інших міст, а також про презентацію нової платформи «Новий Володимир», на якій йшлося про повернення історичної назви місту, залучення інвестицій, туристичної привабливості та озвучувалось ряд інших питань.

Про це пише Володимир MEDIA.

Як бачимо, Ігор Гузь активно взявся впливати на місцеві вибори у 19 окрузі і нашому місті, зокрема. Мотивуючи це тим, що його підтримали 53% виборців і забуваючи сказати про те, що у нього не було адекватного конкурента завдяки підкилимним домовленостям. Тобто, замість того, щоб займатися законотворчою діяльностю, захищати інтереси своїх у Верховній Раді, куди вони його делегували чинний нардеп взявся розсаджувати на крісла мерів та голів ОТГ, як він бачить у “своєму” виборчому окрузі. При цьому активно маніпулюючи свідомістю небайдужих до долі рідного міста жителів Гузь переслідує лише власні амбіційні владні інтереси для того, аби зберегти та посилити свій вплив на регіон.Безперечно місту давно необхідні зміни. Це розуміє кожен житель Володимира. Вони були потрібні й у 2015 році, коли Гузь тихенько мовчав, спостерігаючи, як вп’яте обирали лояльного до нього Петра Саганюка. Тому зараз підказок володимир-волинцям не потрібно. Вони здатні зробити свідомий вибір без політичних кар’єристів, для яких Володимир-Волинський ніколи не був і не буде рідним.

І головне: що заважало останніх шість років діючому нардепу, разом з першим заступником міського голови впроваджувати те, про що він так енергійно говорив на форумі? Що заважало боротися з корупцією і залучати інвестиції? Чому лише перед місцевими виборами у нього “відкрилися очі” й проявилася активність до змін у Володимирі? І чому мовчить Ігор Пальонка, якого нардеп активно просуває на міського голову? Адже не можна не помітити як його наставники, від яких він повністю залежний, вирішили зберігати гарне обличчя при фальшивій грі, у першу чергу перед жителями Зарічанської ОТГ, яким розповідають байки про суди і мають їх, як кажуть у народі, мають за дурнів.

Leave a Comment