Новини

Доньці Зеленського Олександрі виповнилось 16: що відомо про юну леді

Дочці президента України Володимира Зеленського 15 липня виповнилось 16 років.

Минулого року батьки вперше привітали Олександру з днем народження у статусі президента і першої леді, – передає Znaj.ua.

Однак цьогоріч у соціальних мережах Володимира і Олени Зеленьких не було ніяких повідомлень щодо дня народження їхньої доньки.

Спадкоємиця Володимира Зеленського останнім часом публічно не з’являється в соціальних мережах, хоча раніше вела блог в Instagram і знімала кумедні відео для TikTok.

Вперше в публічному просторі Олександра з’явилася в 2016 році в шоу Розсміши коміка, де їй вдалося виграти суперприз — 500 000 гривень.

“До цього вони з Оленою говорили, що хочуть спробувати свої сили на проекті, і я сказав: “Ні в якому разі!”. На запис найближчого випуску не прийшли — приспали мою пильність, і я розслабився. А потім їх уже й не чекав. Жарти допомагала готувати і Олена, і хтось із хлопців”, – прокоментував інцидент Володимир Зеленський, який був суддею шоу.

“Віддала якимось дітям на лікування. Вона не жадібна. І не марнотрат. Це у неї від мами. Лена її виховує так, що нічого зайвого бути не повинно: це дороге, це непотрібне, це вже було, чому ти хочеш його знову? У мене інший принцип: немає грошей – значить, немає. Отримав – гуляють всі! Навколо повинні бути веселощі і щастя”, – зізнався Зеленський.

Цьогоріч Олександра Зеленська закінчила 9 клас елітної Новопечерської школи в Києві, де 1 клас також закінчив її брат Кирило.

Відомо, що за навчання в цьому закладі батьки учнів 1-5 класів платять на рік 12 850 доларів, а 6-11 класів — 10 850 доларів. Однак в умовах карантину діти президента, як і учні інших шкіл вчилися онлайн.

З розповідей подруг Олександри відомо, що юна леді стильно одягається і стежить за фігурою, вона часто влаштовує для себе і всієї сім’ї марафони з правильного харчування.

І хоча Олександра не часто потрапляє в публічну площину, іноді волна бере участь у фотосесії з батьками. Зокрема, сім’я Зеленських сфотографувалася разом для журналу Vogue.

“Нехай самі вибирають, як їм жити. Старша донька, Саша, правда, вже знімалася в кіно, але я сподіваюся, що далі вона в цій сфері не піде. У молодшого, Кирила, є шанс мати нормальне дитинство – гратися з іншими дітьми, займатися спортом, ходити в музичну школу, не привертаючи до себе зайвої уваги”, – сказав в інтерв’ю для Vogue Олена Зеленська.

 

Leave a Comment