Волинь Новини

У платіжках лучан з’явилась нова графа: за що доведеться доплатити

У платіжках за воду, які лучани отримують цього місяця з’явилася нова графа – абонентське обслуговування.

У Луцьководоканалі кажуть: нова плата введена з червня, тому нині вона з’явилася у платіжках, – передає Суспільне.Волинь.

Абонентську плату за воду стягуватимуть зі споживачів, які мешкають у багатоповерхівках. За послугу платитимуть і лучани, які не мають лічильників на холодну воду у квартирах. Платіж залежить від кількості приладів обліку в помешканні.

“Базова градація – це 5 гривень 66 копійок з ПДВ, це для тих, в кого взагалі немає лічильника. Це на укладення договору, на друк рахунків, на компенсацію банкам. Далі сума повірки, із одним лічильником – 11.85”, – розповідає заступник начальника комерційного управління КП “Луцькводоканал” Денис Бутолін.

Лучанка Світлана Соколюк обурюється: каже: щомісяця сума комірного зростає через нові послуги у платіжках.

“Ніби так,10 гривень, але воно за транспортування води, газу і воно набігає дуже відчутно для сімейного бюджету. По факту нових послуг не з’являється, покращення ніякого я не бачу, як в воді, так і газі, а платіжки все нові й нові додаються”, – каже лучанка Світлана Соколюк.

Плату за абонентське обслуговування Луцькводоканал” ввів на виконання Закону “Про житлово-комунальні послуги”, каже Денис Бутолін. З його слів, лічильники на холодну воду відтепер повірятимуть без зняття. Платити за послугу не потрібно.

У платіжках лучан з’явилася нова графа. За що доведеться доплатити

У платіжках лучан з’явилася нова графа. За що доведеться доплатити

Leave a Comment