Важливо Новини

Що відомо про водія, через якого загинула ціла сім’я під Києвом

Антон Желепа раніше вже був судимий за смертельну аварію, – повідомляє ТСН.

Чоловік, який за кермом Mercedes влаштував смертельну ДТП під Києвом, судячи із його сторінок у соцмережах, є любителем відпочинку та пошанувачем дорогих авто. Нагадаєм, жертвами п’яного водія у Козині Обухівського району Київської області стали четверо людей.

Згідно з інформацією із соцмереж, 39-річний Антон Желепа – любитель відпочинку. На його сторінках багато світлин, де він зображений з пивом, цигарками на природі.

Крім того, вочевидь, у Желепи є кілька собак, фото з якими він активно ділиться. Також у соцмережах учасника смертельної аварії трапляються світлини із зображенням дорогих автівок.

На одній з фотографій Антон Желепа сидить з пивом на природі, а поруч стоїть дитячий візочок.

Крім того, раніше у Мережі також з’явилася інформація про минуле цього чоловіка. Виявляється, що 13 років тому він був засуджений за завдання травм правоохоронцеві, десять років тому вчинив аварію у якій загинула жінка. Відсидів три роки.

Як повідомив журналіст Василь Крутчак у своєму Facebook, Антон Желепа народився 17 березня 1981 року у м. Штоково-17, Приморського краю Російської Федерації, громадянин України.

“Раніше судимий: 13.11.2007 року Печерським районним судом м. Києва за ч. 2 ст. 345 КК України до 4 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробувальним строком 2 роки; 27.09.2010 року Васильківським районним судом Київської області за ч. 2 ст. 286 КК України засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком 3 роки”, – написав Крутчак.

Крім того, за інформацією із соцмереж, Антон Желепа у 2020 році нібито проходив як обвинувачений у справі про домашнє насильство.

Leave a Comment