Новини

Ми увійдемо в історію: “Слугам народу” видали рекомендації, як правильно хвалити партію в річницю монобільшості

Народні депутати від партії “Слуга народу” отримали файли з основними тезами до річниці створення монобільшості в парламенті.

Відповідний документ опинився в розпорядженні видання LB.ua, – передає InfoResist.

У документі йдеться про те, що монобольшість “Слуги народу” увійде в історію, так як політсилі довелося зіткнутися з найбільшими випробуваннями за весь час існування незалежної України. Так, крім війни на Донбасі згадується пандемія коронавірусу і глобальна економічна криза.

Автори документа також переконані, що “Слуга народу” запам’ятається темпами своєї роботи і самовіддачею депутатів, завдяки чому вдалося прийняти кілька важливих законів, серед яких зняття депутатської недоторканності, закон про імпічмент президента, відкриття ринку землі, легалізація грального бізнесу і повернення покарання за незаконне збагачення чиновників.

Разом з тим зазначається, що Рада в 2020 році втратила темп роботи над законопроектами.

“По-перше, тому, що від “турборежиму” ми перейшли до проектів системних змін, робота над якими більш ретельна і тривала. По-друге, опоненти вирішили влаштувати цирк з поправками – спочатку в земельний закон, потім – в закон про гральний бізнес, внесли більш ніж 4000 і більш ніж 3000 правок відповідно. По-третє, гальмівним фактором став коронавірус”, – сказано в документі.

Leave a Comment