Важливо Новини

У лікарні помер батько 12 дітей

Дружина загиблого каже, що ситуація сталась на очах у дітей.

На Закарпатті батько 12 дітей прийшов в лікарню з нежитем і незабаром помер. У смерті чоловіка  близькі звинувачують лікаря, – повідомляє ТСН.

Дружина загиблого Ліза Порташ вважає, що її чоловік помер через бездіяльність реаніматолога, який відмовив йому у допомозі. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Інцидент стався у місті Виноградів, там батько 12 дітей пан Варга звернувся у лікарню із нежитем, проте наступного дня йому стало важко дихати.

Чоловік просив про допомогу, щоб його забрали в реанімацію, але реаніматолог, за словами  Лізи Порташ, відмовив йому без причини.

“Хворий Варга І.В. батько 12- тьох дітей своїми ногами пішов у лікарню, на другий день ввечері йому стало важко дихати, він сам просив, зі сльозами на очах благав, просив про допомогу, щоб його забрали в реанімацію, але реаніматолог йому відмовив без причини…”, – написала жінка.

Ліза Порташ пише, що ця ситуація сталась на очах у дітей.

“Перебуваючи у великому розпачі, у неділю зранку, зовсім не прийшло у голову зняти відео, як поводив себе (лікар, – ред), коли син запитав у нього, хай відповість чому не захотів допомогти батькові? Він виривав ручку на дверях і тікав, я з сином Віталіком не відпустили втекти і хоч трішки зняли відео”, – додала жінка.

Як повідомила “Голосу Карпат” очевидиця візиту чоловіка до медиків, він помирав на руках рідних.

“Це сталося за дві хвилини. Я якраз була на повітрі, це був жах, відчай у очах молодих людей. Вони його привезли о пів на восьму ранком, бо реанімація не прийняла. Сестрички дзвонили в реанімацію, ті щось огризалися, але що не знаю, бо сестрички всі тряслися”, – йдеться в розповіді співрозмовниці видання.

Зазначимо, місцеві ЗМІ повідомляють, що чоловік нібито помер від коронавірусу. Він сім днів лікувався вдома, а коли привезли його в місцеву лікарню, то лікарі вже були безсилі щось зробити, пишуть “Новини Закарпаття”.

Ми неодноразово телефонували у місцеву лікарню, аби з’ясувати усі обставини смерті чоловіка, утім у приймальній головного лікаря нам відмовились будь-що коментувати, а на прохання передати слухавку лікарю нам відповідали, що лікар відсутній, або ж зайнятий. Персонального номера медика нам відмовились надати.

Leave a Comment