Новини

Записи потрапили не в ті руки: Заступник очільника МВС назвав походження “плівок Деркача”

За словами Геращенка, те, що говорив Порошенко залишиться на його совісті

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко прокоментував походження “плівок Деркача” і заявив, що записи потрапили не в ті руки. Про це він сказав під час ексклюзивного інтерв’ю в ефірі інформаційно-політичного інтерактивного ток-шоу “Народ проти” на телеканалі ZIK.

Відповідаючи на запитання про те, що нардеп Деркач оприлюднив записи розмов начебто Порошенка і Путіна, де ішлося про “тисну руку”, і чи може Головнокомандувач так себе поводити, Геращенко зазначив, що ймовірно ці записи робили в адміністрації, аби потім згадати, що кому сказав.

“Щодо самого походження записів. Кажуть, що ці записи робилися в Адміністрації президента Порошенка. Робилися вони з метою того, щоб просто потім можна було згадати, хто що кому сказав, хто що кому пообіцяв. До речі, в США та взагалі за законом фіксуються всі переговори президента і пишеться все, що він сказав. Просто питання в тому, що, мабуть, ці записи потрапили в ті руки, які їх передали далі, передали тим, хто їх опублікував”, – розповів заступник міністра.

Окрім цього, Геращенко зауважив, що “стосується змісту даних записів, то це нехай судять виборці”.

“Я скажу, що в дипломатії часто доводиться сідати за стіл з не дуже приємними людьми. Є певні дипломатичні протоколи. Однак те, що говорив Петро Олексійович, нехай це залишається на його совісті”, – додав він.

Leave a Comment