Важливо Волинь Новини

Волинські військові прокоментували світлини з підготовки до приїзду президента. (ВІДЕО)

Напередодні, 8 липня на території летовища поблизу Луцька військовослужбовці 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації вичерпували воду з калюж пляшками та віниками.

Світлини робіт тоді опублікував 24 канал, – передає Суспільне.Волинь.

Як пишуть у виданні, калюжі на території летовища ліквідовували у рамках підготовки до візиту президента. У бригаді це заперечують.

Як розповів старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення Андрій Тюренков, прибирання на території летовища таким методом відбувається постійно. Напередодні військові готувалися до ремонту дороги:”Їх необхідно було осушити перед тим як їх засипати, щоб не утрамбовувати в воді той асфальт. Тому своїми силами військовослужбовці військової частини провели дану роботу”, – розповів Андрій Тюренков.

“Ми проводимо постійно прибирання на території частини. Президент Зеленський тут взагалі ні до чого”, – кажуть військові. Зі слів старшого офіцера, калюжі на території летовища прибрали за півгодини. Задіяні були контрактники та усі хто був вільний у частині.

Нагадаємо, сьогодні, 9 липня на Волині з робочим візитом перебуває президент України Володимир Зеленський. Гарант відвідав будівництва дороги та дитсадка у селі Крупа Луцького району. До військової частини президент не завітав.

Leave a Comment