Важливо Волинь Новини

«На відмінно!»: лучани відзначили роботу депутата Луцькради Олександра Козлюка

За декілька місяців в Україні будуть місцеві вибори на яких українці будуть обирати місцеву владу та своїх представників у вирішенні головних питань громади.

Каденція роботи Луцькради протягом останніх 5 років була досить суперечливою. Поряд з активною роботою були випадки відвертої конфронтації та іноді ігнорування думок лучан. Саме в такі моменти пізнається принциповість та готовність служити і представляти думку людей у владі.

Прикладом такого служіння народу безперечно є депутат Луцькради Олександр Козлюк.

Мешканці округу (Пр. Соборності: 32. 32а. 32б. 34 . 36. 37.38. 38а. 40. 42. 42а), який представляє Олександр Євгенович у Луцькраді всі мають телефонний номер свого обранця і всі особисті прохання вирішують зі своїм депутатом на пряму.

козлюк

Відповідно до звернень людей, Олександр Козлюк реалізував запити і прохання людей, сприяв в діяльності ОСББ, у налагодженні своєчасного та якісного прибирання, в облаштуванні клумб і зелених зон.

Аби підтримувати відкриту співпрацю зі своїми виборцями, пан Олександр традиційно організовує сімейні заходи й святкування на території округу. Такі заходи подобаються дорослим та дітям, тому що щасливий сміх дітей – найдорожча нагорода для батьків, а комфортні умови, за які виступає депутат від громади, конкретно покращують життя мешканцям округу.

Тут і варто пригадати завершення капітальних ремонтів прибудинкових територій округу по пр. Соборності 38, 38а, 40, 42, 42а.  За ініціативи Олександра Козлюка вони були капітально відремонтовані «під ключ».

На усіх прибудинкових територіях облаштовано сучасні дитячі майданчики, встановлено елементи благоустрою, серед яких – нові лавочки, сміттєві урни, зручні пониження та спуски біля під’їздів.

Налагодження роботи з вивезення сміття та вирішення проблеми з подачею гарячої води ці та інші проблеми мешканців округу завжди були на контролі депутата Козлюка.

Але найвищою оцінкою, звісно, є оцінка самих мешканців округу, які кажуть: «Олександр Козлюк працює на відмінно!».

Leave a Comment