Важливо Волинь Новини

Муніципали підозрюють мешканців приватних будинків у поширенні смороду в Луцьку

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради 3-5 липня обстежували вул. Заньковецької, Вахтангова, Героїв Упа, Щедріна на рахунок поширення мешканцями приватних будинків локального неприємного запаху в Луцьку, шляхом підключення до зливової каналізації. 

Про це повідомляє Департамент муніципальної варти ЛМР.

За словами інспекторів мунварти їм заважали проводити рейди мешканці приватних будинків викликаючи поліцію та провокуючи їх до конфлікту.

Натомість самі мешканці будинків вважають, що працівники муніципальної варти відверто чинили протиправні дії, а саме ігноруючи запитання мешканців приватного сектору відверто хамили та фотографували їх, при цьому не пояснюючі свої дії.

І лише через 4 дні на офіційній сторінці Муніципальної варти Луцька було опубліковано головна мета обстеження вулиць. За інформацією мунварти це була інформаційно-роз’яснювальна робота та виявлення самовільних підключень до зливової каналізації. Ціль – знайти джерела неприємного запаху в Луцьку.

Підкріплюючи підозри муніципали розмістили фотоматеріали із люками до зливової каналізації. Відвертих фактів порушення так і не повідомили.

За останній місяць Луцькрада повідомляла близько 5 причин поширення неприємного запаху в Луцьку, але всі вони не підтвердились і не можуть нести масовий характер. Тепер мунварта підозрює самих лучан в поширенні неприємного запаху.

Leave a Comment