Важливо Волинь Новини

“Працювали без вихідних”: Волинські рятувальники розповіли, як ліквідовували наслідки негоди на Прикарпатті

26 рятувальників зведеного загону Волинської області допомагали колегам з Прикарпаття ліквідовувати наслідки негоди протягом 10 діб.

В день опрацьовували до сотні повідомлень про порятунок, – розповів речник ДСНС Волині Володимир Нестеров, – передає Суспільне.Волинь.

“Працювали по пів доби, без вихідних. Допомагали”, – каже рятувальник Павло Угринович. Фахівець групи реагування, разом з колегами повернувся на Волинь 4 липня.

З собою рятувальники брали провізію на три дні, зрештою затрималися на Прикарпатті на 10 діб. Для ліквідації наслідків паводку були задіяні три автівки, 6 мотопомп для відкачування води, 2 плавзасоби та 2 дизель-генератори.

“Коли дивишся на річку, яка внизу тече і бачиш міст зверху, якого вже немає, одні блоки залишилися, то розумієш масштаби того горя, що в них сталося”, – розповідає начальник караулу державного пожежно-рятувального загону Олександр Пуц.

Усі 25 рятувальників після відрядження на Прикарпаття, повернулися до своєї роботи на Волині, розповів речник управління ДСНС Володимир Нестеров. Нагадаємо, волинські надзвичайники виїхали з Луцька 24 червня.

"Ми були виснажені". Волинські рятувальники розповіли, як допомагали прикарпатцям

"Ми були виснажені". Волинські рятувальники розповіли, як допомагали прикарпатцям

Leave a Comment