Волинь Новини

У місті на Волині після будівництва нової дороги підтоплює двори і будинки

Вже кілька років, після того, як почали будівництво об’їзної дороги на вулиці Івана Франку в місті Устилузі, підтоплює будинки, що опинилися нижче її рівня.

Люди зверталися до влади по допомогу, проте поки що змушені справлятися власними силами, але скоро збиратимуть урожай, який ніде буде зберігати, – передає видання “Буг”.

Мешканці вулиці бідкаються: вода тепер протікає через їхні подвір’я і збирається у підвалах.

Пані Світлана Сидорук, мешканка вулиці розповідає, що вони разом з сусідами радилися, ходили до міськради, проте досі їхнє питання ігнорують. Це не єдине звернення, яке пустили повз вуха: не реагують і на звернення про стихійне сміттєзвалище, що розрослося неподалік об’їзної.

“Нова дорога – це чудово. Проте ніхто не хотів би, я впевнена, опинитися у такій ситуації, як ми. Коли іде дощ, пробуємо відвести воду з допомогою щебеню і піску, відгороджувалися бруківкою, діти навіть змітали віниками. Хіба це допомогло…”, – говорить пані Світлана.

Просять про допомогу і сусіди. Адже опинилися у такій же ситуації. Коли почнеться сезон збору врожаю, то збитки для сімей будуть великі: люди бояться, що восени картоплю та інші овочеві після такого підтоплення можна буде просто викидати.

 

Leave a Comment