Важливо Волинь Новини

У Луцькраді планують перевірити міжміські маршрутні рейси на дотримання карантину

Деякі водії та пасажири міжміського громадського транспорту ігнорують вимоги перевезень в умовах карантину.

Про це вели мову під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у вівторок, 7 липня, – передає Волинь24.

Громадський транспорт Луцька продовжує працювати в умовах карантинних обмежень, з дотриманням встановлених обмежень. Контролюючі органи щоденно проводять перевірки тролейбусів та автобусів на дотримання правил карантину.

«І якщо у міському транспорті ситуація здебільшого контрольована, то у міжміських автобусах, які курсують територією Луцька, найчастіше мають місце грубі порушення вимог карантину, як з боку пасажирів, так і з боку водіїв», – йдеться на сайті Луцькради.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зауважив, що контролюючим органам варто «взятися» за міжміський транспорт.

«На міжміські перевезення, що пролягають через Луцьк, необхідно звернути найбільшу увагу, адже неодноразово у соцмережах з’являються повідомлення про те, що пасажири та водії приміських автобусів ігнорують використання масок. Окрім цього, найчастіше у таких автобусах значно перевищена дозволена кількість пасажирів. Це неприпустимо, адже наслідком такої безвідповідальної поведінки може стати черговий спалах захворюваності на коронавірус у Луцьку», – виступив Григорій Пустовіт.

Leave a Comment