Волинь Новини

Кватирко каже, що критика у їх бік не заслужена

Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко, який був удостоєний почесного звання «Заслужений лісівник» до дня Конституції України, каже, що це не лише його нагорода, а заслуга усього колективу, – пише Волинь.

Розумію, що в бік лісівників дуже багато критики – правда, частіше незаслуженої, ніж конструктивної.

– Фахівці управління, директорський корпус, кожен з наших людей на підприємствах щодня відповідально виконують свої обов’язки. Надзвичайно приємно, що нас помітили, оцінили на державному рівні. Тому що насправді лісовій галузі Волині є чим пишатися. І ці досягнення не лише у якісно виконаних лісогосподарських завданнях, а й численних реалізованих соціальних проектах, налагодженні співпраці з громадами.

Розумію, що в бік лісівників дуже багато критики – правда, частіше незаслуженої, ніж конструктивної. Розумію, що багато хто цю нагороду використав як можливість вкотре кинути камінь у наш бік. Але хочу запевнити: особисто для мене це стало приємним сюрпризом. Я дуже вдячний керівництву держави за відзнаку. І найбільша подяка нашому колективу, з яким маю честь працювати. Ще 34 працівників галузі області мають звання «Заслужений лісівник України». Всі вони дуже достойні люди. Бути серед них для мене велика честь».

Таке ж звання присвоєно і головному лісничому ДП «Городоцьке ЛГ», що в Маневицькому районі, Сергію Бабіку. Він з цього приводу сказав:

– Указ Президента України Володимира Зеленського про присвоєння мені почесного звання Заслужений лісівник України став для мене повною несподіванкою. Правду кажучи, не очікував такої високої оцінки моєї скромної праці, але приємно. Серед лісівників – це найбільш шанована відзнака. Сприймаю її як заохочення до подальшої роботи, водночас – і як оцінку діяльності усієї лісівничої громадськості нашого краю, зокрема, і лісівників Городоцького лісгоспу. Отримав від них багато привітань. Втім хочу сказати всім, що самостійно, яким би талановитим та працьовитим не був, лісу не виростиш. Тільки з колективом однодумців це можна зробити. У нас чимало лісоводів, гідних цього звання. Вдячний усім за товариську повсякденну підтримку і розуміння. Це і їхня нагорода.

Приємно, що Президент навіть у ці надзвичайно важкі для країни часи пам’ятає про лісівничу громадськість і ось у такий спосіб послав меседж про свою підтримку волинським лісівникам. Від себе й колективу також вітаю з присвоєнням цього почесного звання начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка».

Leave a Comment