Новини

У підозрюваних у справі Шеремета погіршилося здоров’я: до СІЗО викликали швидку

Підозрювані у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко та Юлія Кузьменко мають проблеми зі здоров’ям, до слідчого ізолятора кілька разів викликали швидку допомогу.

Про це розповіли адвокат Антоненка Станіслав Кулик та чоловік Кузьменко Петро Кіян, – передає Суспільне.

” У пана Антоненка щось із ногою – набрякла та болить. Наразі намагаємося змусити слідчого організувати виїзд до лікаря”, – сказав Кулик.

За словами Кіяна, через постійну задуху у камері СІЗО Кузьменко почувається зле, у неї збивається ритм серця та почалися головні болі.

“У камері задуха, вона не провітрюється. Температура у приміщенні така ж, як і на вулиці. Через це у Юлі збивається ритм серця, постійні головні болі. Кілька разів, коли сильно підвищувався тиск, їй викликали швидку. Вона лікар, розуміє, коли є загроза”, – розповів чоловік.

Він зазначив, що ситуація зі станом здоров’я Кузьменко нині не критична, їй передають ліки для зниження тиску, але якщо температура у приміщенні і знизиться, то може бути гірше.

6 липня о 16.15 відбудеться засідання апеляційного суду щодо продовження строків тримання під вартою Антоненка. Засідання мало відбутися 15 червня, але його перенесли.

Leave a Comment