Важливо Волинь Новини

Депутати Луцькради “не чули” як Ігор Поліщук назвав ветеранів АТО – “тітушками”

Депутати Луцької міської ради демонстративно ігнорують або “не чули” як Ігор Поліщук публічно під час позачергової сесії обізвав ветеранів АТО – “тітушками”.

Так, сьогодні 2 червня, підприємці Центрального ринку вкотре зібрались під стінами Луцькради протестуючи проти окремих її чиновників, які займаються рейдерським захватом землі на якій знаходиться ринок.

Вже традиційно ветерани АТО підтримали підприємців та вийшли на протест. Також вони хотіли б зустрітись і Ігорем Поліщуком, який публічно їх обізвав ветеранів АТО “тітушками” при цьому навіть не вибачився.

Як завжди пан Поліщук ігнорує такі зустрічі або просто “втікає” від них. Але ветерани встигли задати декілька питань депутату Сергію Булі та в.о. міського голови Григорію Пустовіту. Відповіді їх вразили ветеранів не меньше, як сама образа пана Поліщука.

Відео розмов з політиками можна переглянути на сторінці Європейський Центральний ринок.

Спочатку депутат Сергій Була “не зрозумів” про що ветерани АТО запитують його. Згодом, після демонстрації відеозапису сесії, де пан Поліщук обізвав ветеранів АТО “тітушками”, депутат повідомив, що ветерани щось переплутали, що мовляв, радник міського голови не їх мав на увазі. Кого саме пан Була не уточнив.

Згодом до ветеранів і підприємців спустився і в.о. міського голови Григорій Пустовіт. На таке ж запитання він також зауважив, що не чув подібного, хоч безпосередньо був головуючим на сесії, а згодом добавив, що ветеранам “почулося” і пан Поліщук мав на увазі не їх.

Можливо й драдник Поліщук не ветеранів АТО мав на увазі називавши їх “тітушками”? Але тоді постає питання кого саме він обізвав? Підприєців чи можливо муніципальну варту, питання залишається відкритим.

Gepostet von Європейський Центральний Ринок am Mittwoch, 1. Juli 2020

Нагадаємо, що депутати Луцькради сьогодні 2 червня прийняли протиправне рішення розділити землю,. на якій знаходиться Центральний ринок на 4 частини.

Leave a Comment