Новини

“Як же я ненавижу “западенців” – закарпатців, галичан та волинян”: Шарій образив український народ

Як стало відомо, промосковський блогер Анатолій Шарій зробив заяву, яка ображає жителів Західної України – закарпатців, галичан та волинян.

Деталі – у сюжеті.

17 коментарів

  • Когда на нас напала парашка, эта вонючая гнида не взял автомат, не пошел защищать якобы его страну. Нет. Он вылил ушаты грязи на тех, кто сложил свои головы в борьбе за независимость. И сбежал он отсюда не в парашку, кою так любит, и от которой получает бабло. Нет. Сбежал он у ненавистный запад, где это самое бабло лучше всего тратить. Тварь, грязная и смердячая тварь. Вот его “имя”. Не только мы, но наши дети и внуки будут проклинать таких “шариковых”.

  • Таких шарікових по всій Україні повненько разом з ОПЗЖ.Ти бач як “розумненько” розділились і поливають брудом наліво і направо.

  • ОТАКОЇ! ПРИВАТНЕ ВИСЛОВЛЮВАННЯ, ЯКЕ НАДІСЛАНО КОНКРЕТНИМ ОСОБАМ І НЕ ПРО ВСІХ МЕШКАНЦІВ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ, А ПРО ПРИХИБЛЕНИХ ПОЦРЕОТІВ. ЧІТКО ВКАЗАНО, ЩО ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ НЕ ВСІХ! АЛЕ ЦЕ ПСЕВДО ІНТЕРНЕТ ЗМІ ВЗЯЛО ГРОЩІ ВІД АФІЛІЙОВАНИХ ОСІБ З ОПУ І РОЗДМУХУЄ ВОРОЖНЕЧУ ТА ЗАЙМАЄТЬСЧ ПОЛВТИЧНОЮ АНТИ РЕКЛАМОЮ! ЗАПАДЕНЦІ, ЩО ДУМАЮТЬ, БАЧАТЬ І ЗНАЮТЬ ПРАВДУ І НЕ ВЕДУТЬСЯ НА ЦЮ МАНІПУЛЯЦІЮ!

  • Звичайний покидьок просуває дебільну інформацію, яку, відповідно, можуть сприйняти тільки інтелектуально обмежені особи. Ну звісно ж воно російськомовне більш українець, ніж україномовні мешканці України. Щодо інших пунктів, розкритих у відео, навіть не згадую.

  • А как вы ненавидите Донбасс! Или на Донбассе не часть украинского народа живет? Тогда и западенцы – это тоже не часть украинского народа и, тем более, не весь украинский народ…

  • Хотя можно сказать и по-другому: на остальной территории Украины проживают малороссы, поэтому у государства Украина неверное название, навязанное оккупантами с запада – западенцами, волынянами, галичанами, которые называют себя украинским народом и оккупированные земли назвали, соответственно, Украиной.

Leave a Comment