Новини

Двоє військовослужбовців убили чоловіка і викрали його авто

27 травня цього року на Київщині двоє військовослужбовців скоїли умисне вбивство цивільної особи та заволоділи автомобілем. Про це йдеться в повідомленні пресслужби військової прокуратури Центрального регіону України. Керівництво військової частини приховало тяжкий злочин.
Зазначається, що т.в.о. командира військової частини, полковник ЗСУ приховав злочин, до якого причетні військовослужбовці.

«…Прокуратурою виявлено ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-15 КУпАП, у діях т.в.о. командира однієї з військових частин, полковника ЗСУ. Вказаний старший офіцер своєчасно не здійснив доповідь до військової прокуратури Київського гарнізону про факт вчинення 27.05.2020 2 військовослужбовцями цієї ж частини умисного вбивства цивільної особи та заволодіння транспортним засобом, який належав останньому», – йдеться в повідомленні.

30 червня постановою Васильківського міськрайонного суду Київської області зазначеного офіцера визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Leave a Comment