Волинь Новини

Мешканці одного з мікрорайонів Луцька вимагають провести канлізацію (ФОТО)

30 червня, за ініціативи ГО «Розвиток Мікрорайонів Міста» відбулися збори мешканців Вишкова. 

Мікрорайон знаходиться всього за 3 км від очисних споруд в селі Липляни та за 5 км від центру Луцька, проте велика частина мешканців мікрорайону і досі не можуть користуватись такими досягненнями цивілізації як централізована каналізація. Про це повідомляє Інформаційне агенство ВолиньPost з посиланням на офіційну сторінку ГО «Розвиток Мікрорайонів Міста».

Людям доводиться обмежувати себе у споживанні води, адже вигрібна яма наповнюється досить швидко, а її відкачування коштує 1000 гривень.

Також, кілька днів поспіль представники муніципальної варти та працівники підприємства «Луцькспецкомунтранс» проводили обстеження зливових дощових каналізацій по вул. Вахтангова та інших вулицях мікрорайону Вишків на предмет врізки в них каналізаційних труб.

Після таких обстежень на жителів Вишкова склали протоколи і зобов‘язали усунути порушення. Внаслідок цього, ряд ЗМІ написали, що щоденні скиди нечистот власниками приватних домоволодінь є одним із джерел смороду в місті, яке і дошкуляє вишківцям“, – йдеться в дописі.

На изображении может находиться: 3 человека, люди стоят, дерево, растение и на улице

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, обувь, дерево, ребенок и на улице

На изображении может находиться: 6 человек, люди стоят, ребенок, обувь и на улице

 

Leave a Comment