Важливо Волинь Новини

Ігор Поліщук демонстративно “втікає” від зустрічі з підприємцями Центрального ринку

Сьогодні, 30 червня, близько 150 підприємців Центрального ринку, ветеранів АТО та небайдужих лучан вийшли на пікет до Луцькради.

Вимоги в підприємців незмінні це:

  • Припинити рейдерство території Центрального ринку окремим чиновниками Луцькради;
  • Розпочати діалог між представниками ринку та Луцькради без вимог та ультиматумів відносно розбудови по-справжньому європейського ринку із історичним колоритом території. До речі, підприємці неодноразово наголошували, що готові це зробити за власний кошт.

Під Луцькою міською радою протестують підприємці Центрального ринку

Разом з підприємцями до Луцькради завітали і ветерани АТО з бажанням поговорити з радником в.о. міського голови Луцька –  Ігорем Поліщуком. Відносно його висловлювань про “тітушок”, які були адресовані ветеранам АТО.

Зустрів протестуючих начальник Господарсько-технічного відділу Луцькради пан Махецький. На прохання зустрічі ветеранів АТО з Ігорем Поліщуком він відповів, що його немає на роботі, при цьому постійно комусь щось звітуючи по телефону. Також за його вказівкою після телефонної розмови було заборонено впускати пресу на переговори підприємців та чиновників Луцькради.

А потім і самі чиновники виходили на переговори з підприємцями через відеозв’язок при цьому заборонивши виступити юристу та не заслухавши думки представників підприємців.

Під Луцькою міською радою протестують підприємці Центрального ринку

Сховавшись за плечі поліції та екрани ноутбуків міська влада проігнорувала всі позиції підприємців.

Підприємці вже під стінами Луцькради повідомили, що будуть боротись за свої робочі місця, а ветерани АТО запевнили, що будуть і надалі підтримувати підприємців.

Окремо ветерани АТО звернулись до Ігора Поліщука не боятись і відповісти за свої слова про “тітушок” з Центрального ринку.

Leave a Comment