Новини

Гучні “посадки” на носі: Венедиктова розповіла, хто буде першим

Ірина Венедиктова представила колегам звіт про свою діяльність за останні кілька місяців.

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова розповіла те, як просувається її робота в області організації діяльності правоохоронних органів. Чиновниця наголосила на заходи протистояння злочинності, зокрема корупції, – передає Hyzer.

Ірина Венедиктова повідала українцям про порушників закону, яких вдалося заарештувати за останній час. Вона зазначила, що на даний момент, топ-корупціонери України ще не затримані.

«За весну 4400 осіб визнані винними і засуджені до обмеження або позбавлення волі. Серед них 28 осіб, які вчинили корупційні злочини, 7 – кримінальні злочини, які заподіяли шкоду в особливо великих розмірах, 40 учасників організованих груп та злочинних організацій », – відзвітувала Венедиктова.

Політик також згадала про успіхи в кримінальному провадженні на замовлення і організації нападу на Катерину Гандзюк. Венедиктова повідомила, що досудове розслідування можна вважати завершеним.
Про словами чиновниці, в справі фігурує підозрюваний, який на даний момент знаходиться під вартою правоохоронців. Передбачається, що за злочином стоїть голова Херсонської обласної ради.

Генеральний прокурор України підкреслила, що за останні 100 днів прокурори пред’явили позови, сума яких дорівнює більш ніж 6,3 мільярдів гривень.

Як повідомляє Ірина Венедиктова, суд вже стягнув з правопорушників фінансові кошти і майно на суму понад 2 мільярди гривень. Ці гроші поповнили державну казну України. Крім того були реалізовані судові постанови, внесені за позовами представників прокуратори на суму 1,2 мільярда гривень.

Leave a Comment