Новини

У Харкові чоловік більше тижня прожив в квартирі з мертвими батьками

56-річний харків’янин прожив в квартирі з померлими батьками близько 10 днів.

Як повідомили в Головному управлінні Нацполіціі в Харківській області, інформація про смерть пенсіонерів надійшла від їхнього сусіда 28 червня о 22:09.

Житель багатоповерхівки на вул. Зерновій повідомив, що до нього зайшов сусід і розповів, що його батьки померли тиждень тому і їх тіла до сих пір знаходяться в квартирі. Чоловік також заявив, що має намір покінчити життя самогубством.

На місце події прибули співробітники патрульної поліції і слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції. Поліцейські виявили в квартирі чоловіка, який порізав собі руки. Йому було викликано швидку медичну допомогу. Медики констатували у потерпілого отруєння хімічною речовиною, опік гортані і стравоходу. Чоловік пояснив, що випив фарбу і настоянку валеріани. В даний час він госпіталізований в лікарню.

За словами чоловіка, його батьки померли 18 червня. Син присипав тіла сіллю, щоб не було запаху.

При огляді місця події поліцейські виявили тіла 83-річного чоловіка і 82-річної жінки.

Слідчі кваліфікували подію по п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, такі дії караються тюремним ув’язненням на термін від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Всі обставини встановлюються.

Leave a Comment