Новини

«Помічено техніку для дезінфекції»: З’явилася інформація про «ядерний вибух», що стався під Санкт-Петербургом

У Сестрорецьку (внутрішньоміське муніципальне утворення, що входить до складу Санкт-Петербурга) могла статися техногенна катастрофа.

За інформацією видання «Русский єврей», очевидці помітили, як в напрямку передмістя Північної столиці рухається техніка для дезінфекції території, – передає Replyua.net.

Крім того, раніше з’явилася інформація, що в регіоні зріс радіаційний фон. Відповідно, мова цілком може йти про ядерну катастрофу, масштаби якої на поточний момент невідомі. Згідно з однією з версій, в передмісті Санкт-Петербурга могло відбутися руйнування ядерного реактора, на якому вчені проводили дослідження.

Втім, інформація про те, що трапилося засекречена, а дані, що надходять носять досить суперечливий характер. Тим часом очевидці повідомляють в соціальних мережах, що пробки на дорозі в сторону Сестрорецка розтягнулися від Ольгіно до Тарховки, а автомобілі стоять у заторах по 3 години, пропускаючи військову техніку. При цьому деякі західні експерти вже припустили, що епіцентр радіоактивного зараження може перебувати приблизно в 30 кілометрах від Санкт-Петербурга, трохи західніше Сестрорецька.

«Замечена техника для дезинфекции территории»: В СМИ появилась информация о «ядерном взрыве», произошедшим под Санкт-Петербургом

Leave a Comment