Волинь Новини

Сімейна пара з Луцька провела 12 днів без харчування. (ВІДЕО)

Відмовитися від їжі під час карантину вирішила сім’я Швораків із Луцька. Сімейна пара провела 12 днів без харчування. Кажуть: результатом задоволені, але повторювати їхній досвід без підготовки не радять.

Олена та Андрій розповіли, чому вирішили пити лише воду. Зі слів подружжя, голодування – найкращий варіант позбутися стресів і хвороб та зекономити сімейний бюджет, – передає Суспільне.Волинь.

“Я подумав, що роботи немає через карантин, шалена економія на грошах, класна математика, подумав я, і почали”, – каже чоловік.

Андрій Шворак працює масажистом, Олена – актриса Облмуздрамтеатру. Для жінки це голодування – п’ята спроба.

“Перші три дні я розуміла, що треба більше рухатися, менше спати, але це мало вдавалося, але після 6-го дня голоду чоловік казав – о, ти так рано встаєш, я прокидалася о 5 або раніше, дуже була активна. Рецептори, відчуття загострюється”, – розповідає Олена.

Експеримент на карантині: родина з Луцька 12 днів провели без їжі

Використовувати голодування як метод схуднення не варто, – кажуть лікарі. Відмова від їжі має протипоказання.

“Особливо, якщо це людина старшого літнього віку, протипоказано вагітним жінкам, людям з онкозахворюваннями, дуже молодим людям. Багато людей думають, що голодування – гарний спосіб схуднення, але це міф. Насправді людина худне за рахунок води, а не спалювання жиру”, – розповіла Суспільному лікарка Луцької поліклініки Ірина Андрійчишина.

Без їжі родина провела 12 днів. Результатом, кажуть, задоволені. На самопочуття не скаржаться, нині повертаються до звичного режиму харчування. Вихід з голодування – окрема наука, – каже подружжя. Перше, що з’їли після відмови від їжі – льняна каша на воді.

 

Leave a Comment