Новини

Міхеїл Саакашвілі поскаржився на зарплату у 40000 гривень

Голова Виконавчого комітету ради Національного реформ Міхеїл Саакашвілі заявив, що члени наглядової ради “Укрзалізниці” отримують непристойно мало.

Таку заяву Саакашвілі зробив в ефірі програми “Час Голованова” на телеканалі “Україна-24”, – передає Politeka.net.

“В сталінський час, напевно, розстрілювали б за це, за саботаж. Локомотивом управляє одна ланка, вагонами – інша, рухом – третя, і вони не можуть домовитися. Там немає єдиного авторитету. Там немає начальника вже давно. Всі, хто був до цього, – прокралися. Зараз наглядова рада має обрати начальника, але в найближчі дні вони масово збираються подати у відставку, тому що їх не влаштовує внутрішня ситуація і їх не влаштовують їх зарплати. І ви серйозно будете мені говорити, що ви за 1500 доларів наймете хорошого менеджера, який не зможе своїй дитині морозиво купити?” – висловився чиновник.

Саакашвілі додав, що за такої ситуації перевезення в Україні можуть взагалі зупинитися.

“До кінця липня залізниця України може зупинитися. Розпал літнього сезону перевезень пшениці і т. д. Все до цього йде. І мені здається, що вони (члени наглядової ради, – ред.) кинуті напризволяще. Я щось не бачу, щоб хтось займався”, – додав Саакашвілі.

Зазначимо, українців образило таке висловлювання Саакашвілі в той час як значна частина населення країни живе за межею бідності і можуть тільки мріяти про зарплати в 1500 доларів.

Leave a Comment